24.12.19 u 09:44

EH, DA...

Znakovi da ste u vezi s pogrešnom osobom

Mnogi od nas vjeruju da su pronašli ljubav svog života, no zapravo su u krivu, pa evo par znakova koji će vam to nedvosmisleno pokazati.

Srodna duša neki je ideal veze i braka koje nam, zapravo, nameće društvo, pa tražimo osobu koja će dovršavati naše rečenice i ostariti s nama.

Mnogi od nas vjeruju da su pronašli ljubav svog života, no zapravo su u krivu, pa evo pet znakova da vaš partner nije prava osoba za vas.

Emocionalno su nezreli - osoba može biti emocionalno zrela u dobi od četrnaest godina, a može biti i emocionalno nezrela s 50 godina. Emocionalna nezrelost je neravnoteža između izražavanja osjećaja i godina koje osoba ima. Trebali biste biti sposobni nositi se s različitim osjećajima, ugodnima i neugodima, bez povlačenja ili paničarenja.

Izdali su vaše povjerenje - netko kome je zaista stalo nikada vam neće lagati, neće vas varati, a vaša sreća bit će im važnija od svega. Oni znaju koje su granice i nikada ih neće prijeći.

Još nisu odrasli - slično je emocionalnoj nezrelosti. Možete biti zreli iako ste dijete, a možete biti i dijete iako ste odrasla osoba. Ako vaš partner ili partnerica još uvijek ogovara druge s prijateljima, ostaje dugo vani s društvom iako im jasno dajete do znanja da vam to ne odgovara, vrijeme je da se suočite s činjenicama i učinite ono što morate.

Ne planiraju budućnost s vama - kada razgovarate o budućnosti, često čujete riječ "ja". Primjerice, "ja se planiram preseliti u drugi grad". Možda jeste u vezi, ali ako partnerovi planovi ne uključuju i vas, jasno je da to nije prava osoba za vas, piše Higher Perspective.

Nedostatak komunikacije - savršeni partner, onaj za kojim tragate, majstor je komunikacije. Zna kako s vama podijeliti svoje misli i osjećaje, kao i kada je potrebno dati vam prostora. Ako vaš parter radije provodi vrijeme igrajući se na Playstationu, vjerojatno nije onaj pravi.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO