13.01.20 u 11:17

ZAPAMTITE!

Zaljubljeni mušarac - kako ga prepoznati

Kod muškaraca je manifestiranje takvog stanja nešto suzdržanije, pa se žene na početku nove veze često pitaju radi li se o zaljubljenosti ili samo želji za seksom.

Zaljubljenost je jedno od najdražih stanja ženama, i'to iz vrlo jednostavnog razloga - čini ih kreativnijima i sretnijima. Ma koliko to čudno zvučalo, ni s muškarcima situacija nije drugačija.

Ipak, kod njih je manifestiranje takvog stanja nešto suzdržanije, pa se žene na početku nove veze često pitaju radi li se o zaljubljenosti ili samo želji za seksom.

Nije stoga loše otkriti neke znakove koji jasno pokazuju da je muškarac zaljubljen. Recimo, ako vam svako jutro i svaku večer stigne poruka od njega u kojoj želi lijep dan ili ugodnu noć, možete biti sigurni da mu je stalo do vas.

Poziv u kojem on samo kaže "ja sam" na početku vrlo je znakovita - tako vam daje do znanja da se smatra dijelom vašeg života, a istovremeno i vas dijelom svoga.

Uz to, kad upoznate njegove prijatelje i svaka rečenica koja govori o budućnosti uključuje i vas, jasno je da planira ozbiljnu vezu s vama, a kad znate da je svaki petak i subotu slobodan samo za vas, možete biti sigurni - zaljubljen je preko ušiju.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO