23.09.20 u 12:40

ZANIMLJIVO

Zajednička osobina nevjernima je...

Ubrzani ritam svakodnevnog života donosi i doista nepredvidive prilike za prijevare, a postoji jedan pokazatelj koji mogućnost prevare stalnog partnera čini znatno vjerojatnijim - a to su primarno veći prihodi.

Preljubnici zarađuju prosječno 52.000 funti (što je oko 440.000 kuna) godišnje i vjerojatnije će biti muškarac, otkrila je nova studija.

Prema podacima prikupljenim od strane IllicitEncounters.com, vodeće britanske web stranice za pronalaženje partnera osobama u braku, broj bankara koji traže nedopuštenu ljubav online povećan je za 8 posto u odnosu na prošlu godinu.

Njihovo je istraživanje također pokazalo da gotovo polovica (45%) njihovih članova ima preljubničku vezu s nekim s kim surađuju.

Web stranica je provela niz anketa na 600 svojih članova i utvrdila da mali broj (jedan posto) zarađuje više od 1 milijun funta godišnje.

S obzirom na to koliko vremena ispitanici rade, istraživanje je pokazalo da 29 posto radi 60-satni tjedan, 34 posto radi 40-satni tjedan i iznenađujuće 20 posto radi do 80-sati tjedno.

Podaci prikupljeni na web stranici također su pokazali da je 60.000 njihovih članova iz financijske industrije, a 65 posto su muškarci.

"Uspješni ljudi su rođeni radoholičari", pojasnio je glasnogovornik stranice Christian Grant za britanski Independent.

"Žive svoje karijere, rade nevjerojatno dugo, a vrijednost karijere nadmašuje sve ostalo. To znači da im je jako dragocjeno vrijeme provedeno s voljenima.'

"Ali, oni su još uvijek ljudi. Još uvijek žele fizički odnos, ali kasni dolasci kući gdje pronađeš svog partnera kako već spava nije idealan, pa slijedi odnos s kolegom ili kolegicom."

Grant tvrdi da su razlozi zbog kojih se korisnici njihove usluge odlučuju baš za njih preljube zato što ne dolaze s emotivnom "prtljagom". "Odnosi su isključivo fizički", rekao je.

"Naša stranica nudi fleksibilnu uslugu koja je idealna za zaposlene ljude, i nije iznenađenje vidjeti navalu na stranice kao Illicit Encounters."

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO