09.07.18 u 12:08

RENAULT ISPORUČIO FLOTU NOVIH VOZILA CLIO

Zadovoljni klijenti su najvažniji

Kompanije Renault i NELT sarađuju uspješno duži period, a plod takve saradnje je isporuka preko stotinu vozila sa značkom Renaulta i Dacije, uz jedinstvenu postprodajnu uslugu.  Shodno zadovoljstvu klijenta i novim potrebama za efikasnije poslovanje, Renault je isporučio NELT-u flotu novih automobila Clio Serviser četvrte generacije.  

Kada kompanija, koja važi za broj jedan u primjeni potpunih rješenja u distribuciji i logističkim uslugama, želi održati rejtnig lidera onda za partnere u poslovanju traži isključivo profesionalce iz samog vrha. Renault i NELT uspješno sarađuju godinama, a do sada je saradnja krunisana isporukom preko stotinu vozila sa značkom Renaulta i Dacije.


Nova flota klimatiziranih modela Clio Serviser četvrte generacije, inače provjerena i optimalna valuta kod svih vodećih kompanija koje u paketu traže ekonomičnost, izdržljivost i niske troškove održavanja, isporučena je NELT-u u varijanti benzin-plin koju karakteriše trošak goriva od svega 5-6 KM na 100 kilometra. Riječ je o tvorničkoj teretnoj varijanti nosivosti 520 kg i zapremine teretnog prostora od jednog kubika s vrlo primamljivom startnom cijenom od 18.786 KM bez PDV-a.


Poštujući klijentovu specifičnu poslovnu politiku i održavanje jednakog i ažurnog tretmana prema svim učesnicima u lancu poslovanja, Renault je osigurao zamjenska vozila koja su uvijek dostupna klijentu, čak i pri pružanju usluga limarsko-lakirerskih i opštih mehaničarskih radova u garancijskom roku vozila. Kao i uvijek do sada, Renaultova flotna vozila u paketu jedinstvene postprodajne usluge prema klijentu obilježavaju fiksni troškovi održavanja uz nenadmašne garancijske uslove od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO