29.11.17 u 20:44

RJEŠENJE PROBLEMA

WhatsApp je doskočio problemu koji nas je itekako živcirao

Kad kucnete po poveznici na YouTube u razgovoru više nećete morati napustiti WhatsApp i gledati video u Googlevoj aplikaciji, već će se pojaviti kao mali plutajući prozor u WhatsAppu


Najveća promjena koju donosi nova nadogradnja aplikacije WhatsApp je to što će video zapise s YouTubea od sad biti reproducirani u samoj aplikaciji.

Kad kucnete po poveznici na YouTube u razgovoru više nećete morati napustiti WhatsApp i gledati video u Googlevoj aplikaciji, već će se pojaviti kao mali plutajući prozor u WhatsAppu.

To bi vam trebalo omogućiti nastavak brbljanja s prijateljima dok gledate video. Također, moći ćete prelaziti iz razgovora u razgovor a da pritom ne prekidate reprodukciju videa.

Druga promjena omogućit će snimanja dugih audio poruka. Više nećete morati držati prst na dugmetu Record dok snimate, već će biti dovoljno povući prstom po zaslonu dok snimate kako bi oslobodili prst za nešto drugo.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO