14.05.19 u 12:31

CITROËN 19_19 CONCEPT

Vožnja u stilu Ë-CONFORT

Nakon što je Ami One Concept, simbol gradske električne mobilnosti predstavljen u veljači prošle godine, CITROËN predstavlja 19_19 Concept, svoju viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti koja vam pomaže da pobjegnete iz grada. Dva konceptna električna vozila ispunjavaju sve potrebe kupaca koji se žele slobodno kretati u svijetu u kojem se uvijek nastoji postići više.

19_19 Concept pravo je nekonvencionalno utjelovljenje Marke koje se razlikuje od uobičajenih automobila; on je aerodinamičan, tehnološki napredan i iznimnih proporcija, a spektakularan dizajn njegove ostakljene kabine nadahnut je aeronautikom.

Vizija nenadmašne udobnosti za bolju mobilnost sutrašnjice!
Dizajn: kabina je osmišljena kao pravi salon zahvaljujući uređenju i materijalima te svakom putniku predstavlja utočište u kojem svako sjedalo pruža jedinstveno iskustvo potpune udobnosti;

Tehnologije: stopostotno električno konceptno vozilo dometa od 800 km, s ostakljenom kabinom koja ostavlja dojam pravog letećeg tepiha, opremljen ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima i pametnim upravljačkim sustavom, tehnologijama za autonomnu vožnju i proaktivnim asistentom s glasovnim upravljanjem koji spontano komunicira s putnicima i omogućava svakome da doživi novo iskustvo vožnje.

19_19 Concept prvi će put biti predstavljen na sajmu VivaTech u Parizu 16. svibnja 2019.

"19_19 Concept naša je vizija budućnosti automobila koji je istodobno tehnološki napredan i inovativan, ali zadržava temeljne vrijednosti koje je osmislio CITROËN prije 100 godina: to je Marka koja sluša svoje kupce, usredotočuje se na čovjeka i vjerna je svojem potpisu „Inspired by You”. Dizajn, kreativnost, udobnost i inovacija i dalje su dio nasljeđa marke CITROËN. 19_19 Concept odraz je toga”
- Linda Jackson, generalna direktorica marke CITROËN.KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO