03.08.17 u 14:18

POPULARNE APLIKACIJE

Vizmato – smartphone režiser

Vizmato je jedna od popularnijih i poznatijih aplikacija za snimanje i uređivanje videozapisa na iPhoneu, a koja je odnedavno dostupna i na Androidu (doduše, aplikacija za Android je još uvijek u testiranju). Zgodna stvarčica kod Vizmata je to što snima HD video i pri tome nudi i poseban modalitet za snimanje selfija.

Dakako, to je samo dio onoga što nudi. Tako je moguće primjenjivati niz efekata na snimljeni video pri čemu je moguće efekt filtra koji se primjenjuje vidjeti u stvarnom vremenu, tu je i mogućnost slow-motion ili ubrzanog snimanja te drugo.


Što se samog uređivanja videozapisa tiče, tu je sve ono što se može i očekivati: opcija izrezivanja, dodavanje teksta, dodavanje glazbene podloge i štošta drugo. Naravno, jednom kada je video konačno napravljen, može ga se podijeliti putem društvenih mreža. 


Aplikacija je nazivno besplatna, ali se uvelike računa na kupovinu unutar same aplikacije.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO