19.12.16 u 23:46

GENERALNI DIREKTOR KOMPANIJE MESSER BH GAS

Valentin Ilievski izabran za predsjednika FK Sarajevo

U svečanom salonu “Svetozar Vujović” u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, večeras je održana vanredna sjednica Skupštine kluba, na kojoj je prisustvovao potreban broj delegata za donošenje odluka. Sve odluke na večerašnjoj skupštini su donijete jednoglasno.

Na sjednici, prisutni delegati ukazali su povjerenje gosp. Valentinu Ilievskom, koji je izabran za novog Predsjednika Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Ilievski, generalni direktor kompanije Messer BH Gas, istakao je svoje zadovoljstvo imenovanjem.


"Čast je biti predsjednik Skupštine jednog poznatog fudbalskog kluba, koji je regionalno prepoznatljiv, i koji je svoje ime gradio na tradiciji dugoj sedamdeset godina. Hoću da svojim radom, zajedno sa svim zaljubljenicima u FK Sarajevo, ali u fudbal uopće, doprinesem uspješnim rezultatima kluba na svim poljima. Želim se zahvaliti delegatima na ukazanom povjerenju", kazao je Ilievski.


Također, osim izbora novog predsjednika Skupštine, na večerašnjoj sjednici potvrđeni su prethodno imenovani članovi odbora direktora, kojim predsjedava gosp. Alen Hujić, te generalna direktorica, Sabrina Buljubašić.


"Našim radom želimo omogućiti klubu sve potrebne preduvjete za stabilno poslovanje i usmjeriti klupske odjele, kako bi što efikasnije radili za dobrobit našeg kluba", kazao je Hujić.


"Koristim priliku da svim navijačima i simpatizerima Fudbalskog kluba Sarajevo poželim sretnu i uspješno Novu, Bordo-bijelu godinu, te da svi zajedno doprinesemo uspjehu našeg voljenog kluba", dodao je Hujić.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO