11.07.19 u 16:42

HELL ENERGY ACTIVE

Uložite više vremena u fizičke aktivnosti ovog ljeta

Ljeto je ovdje i vratio nam se apetit za avanturom i fizičkim aktivnostima. Zbog lijepog vremena želimo iskoristiti svaki slobodan sat i provesti što je manje moguće vremena u kući. Bez obzira da li želite da vozite biciklo, češće trčite, odete na hiking ili jednostavno držite korak sa programom treniranja u teretani, sada je pravo vrijeme!

Ali zašto ne sutra? Ili možda u ponedeljak? Ili početkom idućeg mjeseca, da znate tačno kada ste počeli? Odgađati stvari je već postala navika. To je tema o kojoj stalno raspravljaju psiholozi, glavni razlog je često nedostatak motivacije, a rješenje je naći izazov koji imate namjeru uraditi.
 
Zato vas HELL ENERGY, popularni proizvođač energetskih pića, izaziva da se aktivirate, da ne odgađate i da počnete da planirate: vožnja biciklom kroz grad ili seoskim predjelima, jahanje, vožnja čamca jezerom, zumba, aerobik ili pola sata trčanja u parku, samo morate da izaberete!

A ako vam težak dan na poslu remeti aktivnosti, HELL ENERGY je pokrenuo novo funkcionalno piće, HELL ENERGY Active, posebno dizajnirano za zaljubljenike u sportske aktivnosti koji ne žele da se odreknu energetskih pića. Sadrži, pored kofeina i vitamina B koji su prisutni u svim HELL energetskim pićima, BCAA amino-kiseline, L-karnitin i 60% manje šećera*.

Energetska pića kao što je HELL ENERGY sadrže visokokvalitetne sastojke: 90% vode, šećer u granulama, vitamini i pojačivači ukusa, bez konzervansa. Oni prođu kroz 100 verifikacijskih testova prije nego što dođu do tržišta u jednom od najboljih proizvodnih pogona u Evropi. Najnovije studije Evropske agencije za bezbjednost hrane o energetskim pićima su pokazale da zdrava odrasla osoba može sigurno konzumirati 5 proizvoda (250ml sa 32 mg/100ml kofeina po proizvodu) dnevno.

* 60% manje šećera u poređenju sa uobičajenih 10,9g/100ml.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO