14.08.19 u 18:28

A VI?

Što muškarci i žene ne vole u seksu?

Muškarci kao najčešći odgovor navode prekratko trajanje seksa, dok su žene kao najveći problem navele nisko samopouzdanje.

Koliko god volimo dobru zabavu pod plahtama, postoje i one stvari koje nam i nisu pretjerano drage.

S time na umu, kompanija koja se bavi proizvodnjom seks igračaka "Lovehoney" odlučila je provesti istraživanje na 3000 odraslih osoba na temu što najviše ne vole kada je seks u pitanju. 

Naime, žene su kao najveći problem navele nisko samopouzdanje sa čak 30 posto odgovora, dok su muškarci kao najčešći odgovor naveli prekratko trajanje seksa sa čak 34% odgovora.

I žene su se također složile kako ne vole da seks prekratko traje sa 29% odgovora, a odmah nakon su slijedili nedostatak orgazma (28%), prekidi seksa (27%) tenedovoljna predigra (24%).

Lista najgorih stvari u seksu kod muškaraca se nastavlja s neuspjehom kod izazivanja orgazma kod partnerice (30%), prekidi seksa (28%), ne postizanje orgazma (21%) te spolno prenosive bolesti (17%) iako to nije konkretan dio seksa, već posljedica.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO