05.12.19 u 11:37

HE HE

Što je muškarcima najvažnije u seksu?

Neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo njihov užitak i ne brinu se hoće li i žena doživjeti vrhunac.

Muškarci tijekom seksa postižu orgazam u 95 posto slučajeva, dok kod žena taj postotak iznosi od 50 do 70 posto.

Istovremeno, neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo njihov užitak i ne brinu se hoće li i žena doživjeti vrhunac. No, istina je drugačija. Iako, naravno, postoje mušarci koje nije briga je li žena uživala u seksu, većini ih je itekako stalo.

Novinar Michael Castleman koji već više od 40 godina odgovara na pitanja o seksu, kaže da pitanje koje mu postavljaju mnogi muškarci glasi - kako da pomognem svojoj partnerici da doživi orgazam?

Osim toga, zabrinutost muškaraca oko vlastitih problema kako što su preuranjena ejakulacija ili veličina spolnog organa, dijelom proizlazi iz vjerovanja da njihovi problemi utječu na užitak njihovih partnerica.

Partneru ili partnerici možete olakšati proces, ali bez njihove želje i volje neće biti ničega. Zato se nemojte sramiti razgovarati o seksu i pitati vašeg partnera što mu odgovara, ali i izraziti svoje želje.

Također, jednako kao što je ženski orgazam ključan za muškarčevo seksualno samopouzdanje, to isto samopouzdanje i kod mnogih žena ovisi o muškom orgazmu.

Njemački istraživači ispitali su 240 žena o orgazmu, a njih više od pola ocijenilo je da je užitak partnera vrlo važan da i one budu zadovoljne.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO