09.06.20 u 15:45

NFSBIH NA UDARU

Stanišić najavljuje tužbe, šta će biti sa BHT Premijer ligom?

Prvi čovjek Zvijezde 09 Boris Stanišić ne odustaje od pokušaja da svoj klub zadrži u Premijer ligi. Prekidom prvenstva tim iz etno-sela Stanišići je, zajedno sa Čelikom, preseljen u niži rang, a ovaj sportski radnik čak najavljuje i tužbu sudu.

Poslao sam, prije nekoliko dana, zahtjev za prijem kod predsjednika FS BiH Elvedina Begića i sada očekujem odgovor. Smatram da smo drastično oštećeni jer smo imali teoretsku mogućnost da izborimo opstanak. I prošle godine smo bili u nemogućoj situaciji, pa smo izborili opstanak i željeli smo da i ovog proljeća pokušamo uraditi nešto slično. Zato smo se dodatno pojačali, angažovali i novog trenera, a da ne govorim o sredstvima uloženim u infrastrukturu”, istakao je Stanišić za Glas Srpske

Prema njegovim riječima, očekivao je da će savez pokazati više razumijevanja prema klubu koji mnogo ulaže u rad sa mladima.

”Vidjećemo na sastanku sa Begićem šta će biti, a kao naš krajnji potez ostaje žalba sudu. Mislim da ona ne treba nikome, ni meni ni savezu, ali ako ne bude druge, idemo do kraja”, kategoričan je Stanišić.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO