23.09.16 u 00:34

MOSTAR

SPARK event: Inspire & Innovate

Vjerujemo kako je već dosad i više nego poznato da SPARK grupacija i sve njene tvrtke članice brinu za svoje djelatnike i provode jedan drugačiji oblik politike ljudskih resursa.

Odlučili smo podijeliti naša iskustva i s drugim tvrtkama u našoj državi, a i šire, kako bi ih inspirirali i potaknuli na inovativne poteze kad je riječ o njihovim djelatnicima.

 

Upravo su iz tog razloga SPARK i MarketMakers, projekt kojeg podržava Vlada Švicarske, a provodi konzorcij Kolektiv d.o.o. (Posao.ba) i Helvetas Swiss Intercooperation, danas potpisali ugovor o poslovnoj suradnji i realizaciji projekta Inspire & Innovate. 


Prva aktivnost projekta je organizacija SPARK eventa pod nazivom „Inspire & Innovate“, koji će se održati u četvrtak, 27.10.2016. godine u prostorijama SPARKa u Mostaru. Tema događaja su ljudski resursi općenito: od inovacija u praksama i politikama tvrtki, zapošljavanje novih djelatnika preko edukacije, poboljšanje učinkovitosti djelatnika, potpore ženama u IT industriji, do drugačijih metoda za pronalazak novih djelatnika i zajednička suradnja svih HR menadžera u Bosni i Hercegovini.

 

Događaj je namijenjen menadžerima ljudskih resursa i direktorima lokalnih tvrtki i organizacija, koji će imati priliku poslušati što se događa u odjelu ljudskih resursa u drugim tvrtkama, podijeliti iskustva i upoznati se s kolegama. 


Naravno, ovaj događaj nije jedina aktivnost projekta - planiramo organizirati i IT Hackathon, forum, mentorsku podršku i ostale aktivnosti na ovu temu, no o tome uskoro detaljnije.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO