11.09.17 u 15:01

NOVI ALBUM „VATRE“

‘Sekvoje’ kao uvod u deseti studijski album

Nakon dvije godine Vatra je objavila novu pjesmu kao najavni singl svog novog, desetog po redu albuma.

Singl “Sekvoje” inspiriran je ljubavnim i međuljudskim odnosima te željom za povratkom iz otuđenosti koja se ponekad javlja kao rezultat obične ljudske gluposti. Autor singla je Ivan Dečak, a Vatra se ponovo zaigrala na novom terenu koji je dao posve novi zvuk pjesme kakav se može čuti i u aktualnoj svjetskoj produkciji.


“Kao i sa svakim novim albumom, i s ovim koji se upravo ‘kuha’ pokušavamo stvoriti novi glazbeni planet, a opet ostati u svojoj Vatrenoj galaksiji. ‘Sekvoje’ su sjeme novog albuma, za kojeg vjerujemo da će proklijati i vinuti se do vaših srca. Do tada javljajte kako vam se (ne)čini naš najnoviji uradak. Mi si držimo palčeve”, rekao je Ivan Dečak.


Za produkciju, miks i mastering zaslužnI su stalni suradnici benda i dvojac iz Svadbasa, Jure Ferina i Pavle Miholjević. Pjesma donosi i zanimljiv spot čiju režiju potpisuje Filip Filković Philatz s kojim je Vatra već ostvarila uspješnu suradnju. I ovog su puta uspjeli vizualno nadograditi pjesmu i zadržati osobni standard svoji dosadašnjih spotova.


Tagovi: Vatra

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO