26.03.20 u 15:13

HE HE

Seks u doba korone

Seks u vrijeme socijalne distance nije nužno nesiguran, sve dok nije previše boemski, uključuje samo dvije osobe od kojih jedna nije trudna...

Po pitanju vođenja ljubavi u vrijeme koronavirusa, kad je ljudima rečeno da izbjegavaju socijalizaciju, profesor medicine pri britanskom sveučilištu 'East Anglia' Paul Hunter, rekao je da s time u većini kućanstava ne bi trebalo biti problema.

- Ako nemate simptome, a pridržavate se socijalne distance, nema razloga zašto ne biste trebali prakticirali seks s partnerom s kojim živite.

No ako vam je seksualni život opušteniji i ako pritom dolazite u kontakt s nekoliko ili više drugih ljudi, savjetujemo vam da to ne činite, tako da ostanite kod kuće- rekao je Hunter.

Seks u vrijeme socijalne distance nije nužno nesiguran
, sve dok nije previše boemski, uključuje samo dvije osobe od kojih jedna nije trudna, sudionici nemaju više od 70 godina i nisu bolesni, naglasio je.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO