16.05.18 u 10:10

GRUPA MAGAZIN NAKON GODINU DANA OBJAVILA NOVU PJESMU

Poslušajte „Titanik“

Grupa Magazin predstavila je novu pjesmu pod nazivom 'Titanik', koju su napravili u suradnji s Vjekoslavom i Tončem Huljićem. Nakon godinu dana od izbacivanja hita 'Žena, a ne broj' koji je dosegao više od devet milijuna pregleda na YouTubeu, grupa je odlučila da je vrijeme za novu pjesmu. 



 Izrazito sam sretna i ponosna na našu novu pjesmu. Svima nam je poznata priča o brodu Titanik koja nam je poslužila kao inspiracija za ovu novu glazbenu poslasticu. Jako mi je drago što je i sam spot zamišljen sa puno elemenata iz filma Titanik koji mislim da nema tko nije pogledao i na njega se raznježio. Nadam se da će i ova pjesma pokazati kako Magazinovi hitovi traju godinama i da će opravdati očekivanja publike - rekla je Andrea Šušnjara.


Spot prožet motivima filma Titanik potpisuje redatelj Vojan Koceić, dok je za modni dizajn bio zadužen Ivica Skoko.



KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO