31.03.20 u 19:38

AMER M – NEŠTO SASVIM NOVO

Poslušajte DOPE LOVE

Amer M počinje se vrlo rano baviti muzikom. Već sa 4 godine pokazuje veliki interes za pjevanje. Još kao dijete posjećuje Opersku školu u Bečkoj državnoj operi, gdje izvodi sve solo partije poznatih operskih djela.

Njegova majka, također solo-pjevač, je Amerov prvi stručni kontinuitet u muzici.  Od tada se ovaj pjevač  bosanskih  korijena, a koji  živi i stvara u Austriji, nalazi u jednom raznovrsnom muzičkom razvoju.

„Slušao sam operu, hip-hop, pop muziku. To je bila za mene jedna „divlja“ mješavina žanrova i nikada nisam mogao reći koji od ovih pravaca mi se najviše dopada. Svaki žanr ima svoju posebnost. Rock, pop, opera su naravno, ostavili velikog traga u mom muzičkom razvoju.“ - riječi su ovog mladog umjetnika.

Upravo iz tog razloga Amer M počinje 2018. godine, na svoj, posebno kreiran način, objavljivati cover-e svjetskih hitova i time osvaja veliki broj fanova.

Kao pjevač, gostuje sa svojim šou-programom, u mnogobrojnim bečkim klubovima, barovima i muzičkim scenama.

Sada nam predstavlja svoj debitantski singl DOPE LOVE.

Ova pjesma je u korijenima pjesma iz pop žanra, ali isto tako na jedan poseban način sadrži i elemente  trap-a i EDM-a.

Ne propustite čuti DOPE LOVE i ovog izuzetno talentiranog mladog umjetnika


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO