10.02.20 u 16:06

NOVI SPOT CRVENE JABUKE

Pogledajte "Za jedan zagrljaj"

Sarajevska pop rock grupa Crvena jabuka predstavila je spot za pjesmu "Za jedan zagrljaj" s aktuelnog albuma "Nocturno".

Riječ je o pjesmi čiji je autor muzike i teksta Mirko Šenkovski Geronimo, dok je aranžman također Geronimovo djelo, ali i Dražena Žerića Žere.

Produkcija spota je "Stella film", dok je za režiju zaslužna Dragana Kajtazović. Pjesma je, kako su kazali članovi Crvene jabuke, posvećena dijaspori, a jedan od njenih stihova glasi: "Pjevam, ništa ne pričam. Sve bih dao ja za jedan zagrljaj, pjevam, ništa ne pričam, samo jedno mjesto je na svijetu zavičaj".

Ova pjesma, ali i spot naišli su na jako pozitivne reakcije publike.

"Žera kao Žera, uvijek pun emocija, a sad i nostalgija za gradom gdje ga stižu sjećanja za Sarajevom i njegovim Kovačima", samo je jedan od komentara fanova popularnog benda.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO