17.12.20 u 17:45

“INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021”

Pobjednik je CITROËN Ë-JUMPY

Nakon dostavnog modela Citroën Berlingo nagrađenog 2019., sada je došao na red ë-Jumpy za primanje ove prestižne titule “International Van of the Year 2021”. Ova nagrada priznaje stručnost marke Citroën u lakim gospodarskim vozilima i proaktivnu strategiju elektrifikacije game kako bi se postigli novi ciljevi mobilnosti.

redstavljena u maju, električna izvedba modela Jumpy praktično je rješenje dizajnirano kako bi udovoljilo raznolikim potrebama profesionalaca. Nudi im veliku svestranost zahvaljujući dometu od 330 km (WLTP ciklus) i mogućnosti slobodnog pristupa ograničenim gradskim područjima, istovremeno pomažući u očuvanju kvalitete zraka i optimizirajući troškove korištenja.

Ë-JUMPY NAGRAĐEN TITULOM “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021”


Citroën ë-Jumpy nagrađen je prestižnom titulom “International Van of The Year 2021”. Njegov suvremeni stil, udobnost u vozilu, prostor za pohranu i optimizirani utovarni kapacitet u kombinaciji s prednostima najbolje električne tehnologije, uvjerila je žiri sastavljen od 24 neovisna novinara i urednika specijaliziranih časopisa lakih gospodarskih vozila.  Ova nagrada, za koju su glasovali članovi žirija  I-VOTY i koje predsjeda Jarlath Sweeney, naglašava važnost ove ponude usredotočene na energetsku tranziciju i prilagođenu profesionalnim korisnicima. Ovo je šesta nagrada, u povijesti ove vrlo poželjne nagrade, kojom je nagrađena marka Citroën.

“Svi Citroënovi timovi su nevjerojatno ponosni na nagradu “International Van of   The Year 2021” dodijeljenu za  ë-Jumpy.  Električna izvedba modela Jumpy  pruža profesionalcima praktična rješenja za nove izazove mobilnosti u gradskim i prigradskim područjima zahvaljujući gami koja omogućava putovanja u neviđenoj udobnosti zadržavajući pritom sve korisne značajke termičkog modela. Novi  ë-Jumpy vjeran je strategiji marke Citroën u dizajniranju rješenja po mjeri kako bi se udovoljilo našim kupcima. Naša ambicija se sastoji u tome da im inovativnim proizvodima i uslugama olakšamo život i donesemo bezbrižnost. Ova nagrada, koju dodjeljuje stručni žiri, pomoći će nam u ostvarenju naših komercijalnih ciljeva koje imamo za ovaj model.” Vincent Cobée  -  CEO marke Citroën

Citroën je još jednom pokazao svoju stručnost u pogledu lakih gospodarskih vozila zajedno sa željom da svojim kupcima pruži praktična rješenja. U ovom razdoblju energetske tranzicije, novi Citroën ë-Jumpy pokazao se kao nezaobilazan alat za rad profesionalnim korisnicima. On spaja najbolje od provjerenih značajki modela Jumpy  sa svim prednostima električnog motora što rezultira većom praktičnošću, udobnošću, slobodi kretanja i smanjenim troškovima održavanja.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO