15.12.20 u 17:46

NOVITETI IZ HT ERONETA

Ovu zimu provedite uz najbolji sadržaj na HOME.TV-u!

2020. godina se bliži svome kraju, a pandemija koronavirusa je, osim zdravstvenih, prouzročila i niz ekonomskih, društvenih i psihofizičkih problema. Osluškujući potrebe svojih korisnika u ovim za svakoga izazovnim vremenima, HT ERONET je osigurao uvjete da se korisnici HOME.TV-a, u narednoj godini ne osjećaju uskraćenima u dijelu TV sadržaja.

Ljubitelje sporta očekuje aktivna zima uz najznačajnije sportske sadržaje. Konkretno, mogu nastaviti uživati u velikim klupskim natjecanjima u nogometu. Tu su sve utakmice liga petice (Engleska, Španjolska, Italija, Njemačka, Francuska), HNL, Premijer liga BiH i ostale značajne svjetske lige u nogometu, rukometu, košarci i tenisu. Dodajmo tome i  utrke Formule 1, američke i zimske sportove, posebice skijanje. Sve to uskoro i u vrhunskoj HD kvaliteti.

U narednom periodu, korisnici HOME.TV-a će moći uživati i u svim reprezentativnim nogometnim natjecanjima, bez propuštanja niti jedne utakmice, naročito utakmica reprezentacija BiH i Hrvatske.

HOME.TV ponuda će također biti upotpunjena brojnim novim TV kanalima različitog programskog sadržaja koje korisnici do sada nisu bili u mogućnosti gledati, a tu je i nadogradnja dodatnih funkcionalnosti usluge; više kanala u HD kvaliteti i na Snimalici, brži i jednostavniji pronalazak željenog sadržaja i kvalitetniji i bolji HOME.TV TO GO.

„Ne trebamo niti isticati kako je ova protekla godina bila izazovna za svakoga od nas i u svakom segmentu društva. Morali smo se brzo snaći, regrupirati, ubrzati mnoge procese koji možda, da nije bilo pandemije, još ne bi uzeli zamah. Mislim u prvom redu na digitalizaciju usluga i mijenjanje brojnih navika. Naš fokus smo stavili upravo na digitalizaciju i na HOME.TV, jer su i korisnici upućeni da ostanu doma i sve što mogu napraviti od kuće, bilo da je riječ o poslu ili zabavi, kući i obave. Nadamo se da će 2021. donijeti potrebno olakšanje po pitanju pandemije, da će se stvari normalizirati, a da će sve ono dobro i pozitivno što smo brzo usvojili u ovoj godini –i ostati.“ – kazao je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu, Tomislav Ruk.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO