16.12.17 u 14:36

EH, DA...

Ovo su tri prava razloga zašto ne odgovara na poruku

"Zašto mi nije odgovorio?” – pitanje je koje i dalje dominira u razgovorima žena. Priča je uvijek manje-više ista… počeli ste da se dopisujete, sve je izgledalo obećavajuće, a on se odjednom povukao. Možete da mislite i tumačite da postoji opravdan razlog, da je zauzet, ali ovo su tri najčešća razloga zašto se on ne javlja.


Odgovor iz pristojnosti

Većina momaka je spremna da uloži malo truda i da odgovori na nekoliko poruka iz pristojnosti. A kako sve ima svoje granice, on će se povući kada mu dosadi.

Tvoja poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljaš, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su skloni djelovanju “na više strana”, a ako su tvoje poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet.

Pojavilo se nešto bolje

Ti pokušavaš da dobiješ njegovu pažnju, ali vjerovatno nisi jedina. Ako je prije djelovao zainteresovano, a sada više ne, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan.

Vjerovatno se pojavio neko ko mu je zanimljiviji, a u takvim je situacijama najpametnije da kreneš dalje – i zadržiš dostojanstvo.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO