26.03.20 u 17:23

ASTRO

Ova 4 horoskopska znaka i u najtežim vremenima misle pozitivno

U ova neizvjesna vremena je pozitivno razmišljanje važnije nego ikada


Jasno nam je da zbog ovih neočekivanih događanja neki ljudi ne mogu prestati razmišljati negativno. A to nije dobro – takve misli obeshrabruju te se zbog njih osjećamo loše. Zašto je to čak i opasno? Naime, misli i uvjerenja utemeljena na pesimizmu mogu negativno utjecati na emocije, ponašanje i mentalno zdravlje. Uz sve to, negativne misli mogu doprinijeti razvoju simptoma poremećaja raspoloženja i anksioznih poremećaja.


S druge strane, optimistično razmišljanje pokazalo se golemim zaštitnim faktorom u očuvanju mentalnog zdravlja, osobito u kriznim životnim situacijama – zato jer su optimistični pojedinci skloni interpretirati stresore manje ugrožavajućima. Stoga ne bi bilo loše ugledati se u ova četiri horoskopska znaka – naime, oni uvijek razmišljaju pozitivno – pa čak i u najtežim trenucima!


Lav

Lavovi imaju nevjerojatno pozitivan stav. Vole uživati u životu i zabavljati se. Njihov talent: žele izvući najbolje iz svake situacije, svejedno koliko je zaguljena. Svojim dobrim raspoloženjem brzo će motivirati i druge oko sebe. Lav živi svoj život prema svojim predodžbama – i to mu čini dobro!


Blizanci

Ovaj horoskopski znak vrlo je realan. Blizanci brzo nauče od negativnih situacija napraviti nešto pozitivno. Naravno da ponekad mogu biti loše volje, ali to brzo prođe. Pokušavaju ostati cool te misliti na dobra vremena.


Strijelac

I strijelci se ubrajaju među horoskopske znakove koji uvijek ostaju pozitivni te su stalno dobre volje. U većini situacija zadrže hladnu glavu te jednostavno vrlo brzo od negativnog naprave pozitivno - i sve to bez trunke stresa.


Vaga

Vage su vrlo uravnotežen znak. Nevjerojatno im je bitna dobra ravnoteža i pozitivna energija u njihovom životu. Zbog toga uspijevaju ostati mirne te i u nezgodnim situacijama razmišljaju pozitivno – čak i kad drugi ne znaju što bi napravili. Vage akceptiraju uspone i padove u svom životu. Ostaju realne te su zbog toga i sretnije.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO