09.05.18 u 07:06

CITROËN C4 PICASSO POSTAJE CITROËN C4 SPACETOURER

Novo ime starog znanca

Citroën službeno predstavlja jedinstveni potpis svih svojih monovolumena dajući im komercijalni naziv „SpaceTourer” koji će zamijeniti naziv "Picasso". 

Ovaj novi jedinstveni naziv „SpaceTourer” otkriva pod istim potpisom ponudu koja se sastoji od tri monovolumena (uključivši SpaceTourer) koji nadopunjuju ponudu limuzina i SUV modela i simboliziraju prostornost, ugodnost i bijeg u nepoznato. Moderna, prijateljska i obiteljska vozila omogućavaju vozačima i putnicima putovanje s neponovljivom udobnošću i nude nagrađivan dizajn, kao i tehnologije i motore najnovije generacije.


Zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti, svojoj domišljatoj modularnosti i tehnološkim rješenjima za pomoć u vožnji, monovolumeni Marke nudi svim svojim putnicima vrhunsku udobnost tipičnu za Citroën! Jedinstveni naziv označava moderne i komplementarne proizvode  koji omogućavaju putovanje sa stilom 5 do 9 osoba predlažući jedinstveno iskustvo i jedinstvenu udobnost i tehnologije posljednje generacije.  


Citroën C4 SpaceTourer i Grand C4 SpaceTourer preuzeli su najbolje iz znanja i umijeća marke Citroën u pogledu stila, prostornosti, modularnosti, praktičnost i ugodnosti u vozilu. Ove kvalitete već su privukle više od 500.000 kupaca. Napravljeni na platformi EMP2, ovi modeli ugrađuju korisne tehnologije kako bi osigurale visoku razinu sigurnosti i jednostavnosti u svakodnevnom životu te pružaju dinamično držanje i izvanrednu učinkovitost.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO