26.11.19 u 14:38

CAR OF THE YEAR 2020

Novi Peugeot 208 u finalu

Žiri COTY (Car of The Year) odabrao je novi PEUGEOT 208 na popis svojih 7 finalista objavljenih 25. novembra/studenog 2019. Novi PEUGEOT 208 zavađa svojim inovativnim dizajnom, koji sa sobom donosi mladenački duh i energiju, te tehnologijama: nudi snagu izbora između električnog i termičkog motora. Dobitnik nagrade COTY bit će otkriven 2. marta/ožujka 2020. u Ženevi (Švicarska).

Novi PEUGEOT 208 ističe se u svom segmentu. Ponuđen je od svog lansiranja s električnim, dizelskim i benzinskim motorima. Njegov dizajn je oštar i dinamičan. Osim prepoznatljiva, originalna stila, novi Peugeot 208 također utire nove putove s novom generacijom sustava Peugeot i-Cockpit© s 3D instrument pločom i cijelim nizom sustava za pomoć u vožnji, značajki koje su inače rezervirane za više tržišne segmente.

Žiri COTY je objavio listu 7 finalista, prema abecednom redu, nakon prvog glasovanja:
- BMW 1-Series
- Ford Puma
- PEUGEOT 208
- Porsche Taycan
- Renault Clio
- Tesla Model 3
- Toyota Corolla

PEUGEOT je ukupno osvojio pet COTY nagrada i dva puta je bio u « Short List » finalu u dvije godine. Žiri je sastavljen od 60 novinara stručnjaka u automobile iz 23 europske zemlje. Osnovana 1964., COTY nagrada je najprestižnija.KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO