01.10.19 u 16:03

OBRATITE PAŽNJU

Neka vam orgazam ne bude jedini cilj, nego…?

Alert: ovo umanjuje njezinu želju za seksom!


Očajničko nastojanje da se postigne orgazam smanjuje njezin poriv za seks: istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine otkrilo je da stres uzrokovan strahom od seksualne izvedbe znatno smanjuje žensko uzbuđenje.


“Što god radili, nikad je nemojte pogledati i pitati: ‘Jesi li blizu?’ ili ‘Jesi li svršila?”, kaže dr. Whipple. “To će je omesti i stvarati joj nepotreban pritisak.”


Želite li znati jeste li na pravom putu, pitajte je: “Sviđa ti se ovo?” ili “Da nastavim to dalje raditi?” A ako čekate da doživi orgazam tijekom penetracije, katkad je bolje da svršite prvi umjesto da se suzdržavate pola sata.


“Žene ne dožive uvijek orgazam i znaju da za to nije nužno kriv partner”,  kaže dr. Whipple. “Ako je još uzbuđena, uvijek je možete zadovoljiti rukama i jezikom”, kaže Levkoff.


 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO