30.08.16 u 17:24

SAJAM U GRADAČCU

'Mlijekoproduktu' dvije zlatne medalje

Najveća domaća kompanija za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda "Mlijekoprodukt" na 43. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije "Sajam šljive" u Gradačcu je dobila zlatne medalje za kvalitet proizvoda Vitalia vajkrem i Vitalia kefir.

Provjeru kvaliteta svih proizvoda u konkurenciji za osvajanje prestižnog priznanja uradila je stručna komisija, predstavnici sajma i Poljoprivrednog fakulteta iz Sarajeva.

  - Budući da se radi o sajmu koji ima najdužu tradiciju u ovoj oblasti na našim prostorima, značaj ovih nagrada za kompaniju je zaista veliki. Da se konstantno ulaganje u sirovinu, proizvodni proces i vrhunski kvalitet proizvoda isplati, sada su potvrdili i stručnjaci iz prehrambene industrije koji su oba naša Vitalia proizvoda koja su učestvovala u ovom ocjenjivanju nagradili najvišim priznanjem - rekao je marketing menadžer "Mlijekoprodukta" Vlado Sandić, saopćeno je iz te kompanije.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO