26.01.17 u 12:54

VALENTINOVO U TUHELJU

Mjesec ljubavi uz buđenje osjetila u Termama Tuhelj

Zima nam je pokazala svoje zube i nekako je normalno da tražimo mjesta gdje ćemo moći šetati u ogrtačima, baš kao kod kuće. Svijet sauna u Termama Tuhelj je baš takvo mjesto gdje ćete pobuditi posebna osjetila i doživjeti neponovljive sauna programe. Za sauna programe možemo reći da su teatar gdje ćete doživjeti neponovljivu igru aromatičnih ulja, vrućeg vjetra i posebnih tehnika opuštanja.


Neka to bude ideja za ovogodišnje Valentinovo… buđenje osjetila u Termama Tuhelj uz 50% popusta za boravak 2. osobe i neograničeno opuštanje u najvećem Svijetu sauna gdje ćete rasplamsati svoju ljubav posebnim čokoladnim programima. Ako nemate gdje ostaviti djecu, pripremili su i obiteljski bonus uz gratis boravak za 1 dijete do 12 godina i neponovljivu animaciju na Vodenom planetu kao i u dječjoj igraonici. Na raspolaganju su vam i ostali romantični paketi.

Valentinovo nam ovoga tjedna pada u tjednu pa ga moramo proslaviti nekoliko puta. U Termama Tuhelj 11.2. i 18.2. pripremaju romantična noćna kupanja kao i posebnu romantičnu večeru u restoranu Dvorac Mihanović uz glazbu i gastronomsku poeziju na tanjuru.

Ako su vam potrebne još neke ideje, mjesec čokolade bit će savršen afrodizijak za ovo Valentinovo. Specijalni wellness tretmani SPAeVITA centra u kojem će čokoladni snovi biti ovogodišnja ideja za jednodnevno slavlje vaše ljubavi. Posebni tretman u privatnoj spa za dvoje uz čokoladnu kremu za tijelo i opuštanje u whirlpoolu uz pjenušac, Valentinovo je kakvo ste samo poželjeli.

Probudite svoja osjetila jer ljubav je u okusu, mirisu i posebnim doživljajima.
KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO