18.06.19 u 20:38

OZBILJNO?

Koliko seksa ima prosječna udana žena?

Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara nisu nikakva rijetkost...

Svaki brak priča je za sebe, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati... no, jedno recentno istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke.

Uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao, vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje: 'Koliko često vode ljubav?

U anketi provedenoj na više od 300 parova različite životne dobi, otkriveno je da gotovo polovica (47 posto) vodi ljubav jednom tjedno, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mjesečno.

"Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog toga su upravo životne prepreke, stres i obveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan", objašnjavaju stručnjaci.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo da ako što rjeđe vodimo ljubav, to će nam strast i potreba za time postajati sve manja i manja.

Zanemarivanje strasti i manjka intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba, pa čak i razvoda.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO