17.03.20 u 13:38

OPA

Koliko žene razmišlaju o seksu - dnevno?

Novo istraživanje pokazalo je da se ženama takve misli motaju po glavi puno češće no što su to spremne priznati.

Žene baš ne vole razgovarati o svojim seksualnim maštarijama, barem ne s muškarcima - prijateljice su ipak druga kategorija.

Dapače, većina će ih reći kako uopće ni ne razmišljaju o seksu što je, zapravo, jedna velika laž. Novo istraživanje pokazalo je da se ženama takve misli motaju po glavi puno češće no što su to spremne priznati, tačnije u prosjeku 18 puta dnevno.

Istraživanje koje je provela online dejting stranica za ljude u braku (da, i to postoji) Illicit Encounters pokazalo je da žene u prosjeku o seksu razmišljaju svaku 51 minutu, ako se računa da dnevno spavaju 8 sati. S druge strane, muškarcima se seks mota po glavi svakih 28 minuta.

Isto istraživanje otkrilo je i da 59 posto žena redovito mašta o seksu s bivšim, dok se kod muškaraca ta brojka spušta na 49 posto.

OK, ovo smo naslućivali...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO