06.07.20 u 13:33

UNAPRIJEĐENA DISTRIBUCIJA PROIZVODA

Knjaz Miloš pod okriljem kompanije PepsiCo

Knjaz Miloš, poznati proizvođač mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih pića nastavlja sa uspješnim plasiranjem proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine, a novost je da će Marbo koji posluje pod okriljem globalne kompanije PepsiCo, biti ekskluzivni distributer ovih proizvoda.

PepsiCo i Knjaz Miloš su dogovorili partnerstvo kada je u pitanju direktna distribucija proizvoda u Bosni i Hercegovini. Sporazum o distribuciji započeo je 1. jula 2020. godine, te se potpuni asortiman proizvoda obje kompanije može već pronaći na policama supermarketa.

Strategija rasta kompanije PepsiCo temelji se na unaprijeđivanju poslovanja posebno u segmentu brendova iz svog portfolija bezalkoholnih pića. Distribucija poznatih i etabliranih brendova proizvođača Knjaz Miloš-a će nadopunit već uveliko poznat PepsiCo asortiman bezalkoholnih pića i stvoriti čvrstu i široku ponudu.

Kompanija Knjaz Miloš odavno je prisutna u Bosni i Hercegovini sa svojim poznatim asortimanom brendova: Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana, Remix Knjaz  i Gusto. Proizvodi Knjaz Miloš proizvedeni su zaštićenom tehnologijom, prema najvišim standardima sigurnosti i kvalitete koji ispunjavaju sve EU zahtjeve sigurnosti.

PepsiCo i Mattoni 1873 su multinacionalne kompanije koje već dugo uspješno sarađuju, a 2019. su ojačali svoje partnerstvo sporazumom o zajedničkom ulaganju i kupovinom kompanije Knjaz Miloš, lidera u svojoj kategoriji na tržištima Zapadnog Balkana.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO