29.11.17 u 20:55

EH, DA...

Kako da znate da li vas je neko blokirao na Facebooku?

Mnogi ljudi nisu ni svjesni da ih je određena osoba blokirala, ali bilo kako bilo vi tu ne možete poduzeti mnogo toga. Pročitajte u nastavku kako možete saznati da li vas je neko blokirao.Onaj ko vas blokira na Facebooku istog trenutka za vas postaje nevidljiv, ali i vi za njega. Nećete biti u mogućnosti da mu vidite profil, pošaljete friend request, poruku, komentirate ili vidite šta je ta osoba komentirala po Facebooku.

Prva stvar koju možete da uradite je da pronađete ime korisnika. Ako ga ne pronalazite, a znate da koristi Facebook znači da ste blokirani. Ipak, malo pouzdaniji način da provjerite je preko zajedničkih prijatelja, koji vam lako mogu reći da li profil koji vas zanima i dalje postoji. Također, postoji još jedan način – pronađite stare konverzacije sa tom osobom na Facebooku. Kliknite na konverzaciju i ako umjesto slike korisnika vidite sistemsku Facebook sliku i ako je ime ispisano crnim slovima to znači da vas je ta osoba blokirala.

Ako pokušate da pošaljete poruku pisat će da je došlo do greške.

Ipak, ako je ta osoba obrisala profil onda će pisati Facebook user, a ne puno ime i prezime.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO