27.03.19 u 18:31

U NEUMU POČELA NETWORK9 KONFERENCIJA

Izazovi digitalizacije i transformacije HT ERONET-a

U Neumu je danas počela Microsoftova NetWork9 konferencija, jedan od najznačajnijih tehnološko-poslovnih događaja ne samo u BiH, već i šire, a čiji je potencijal prepoznao i HT ERONET koji je, i ove godine, Telekomunikacijski sponzor.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac pozdravio je konferenciju naglasivši kako su ovakvi događaji idealna prigoda za nove susrete, razmjenu iskustava, stjecanje novih znanja, uspostavu kontakata te povezivanje radi zajedničke buduće suradnje.

„Raduje me što se HT ERONET, već godinama, pozicionirao kao telekomunikacijski sponzor jednog ovakvog značajnog događaja, a teme o kojima će se govoriti na NetWork9 konferenciji, poput digitalizacije i transformacije kroz koje upravo prolazi naša kompanija, uvijek su izazovne i zanimljive.“


O profiliranju HT ERONET-a u digitalnu kompaniju za digitalno doba i izazovima koji stoje pred HT ERONET-om u procesu digitalne transformacije, na NetWork9 konferenciji (u okviru Business Day-a), izlagao je član Uprave i izvršni direktor za pokretnu mrežu dr. sc. Goran Kraljević.


Dr. Kraljević predstavio je osnovne smjernice pomoću kojih telekom poput HT ERONET-a svladava izazove u transformaciji i digitalizaciji svoga poslovanja kako bi bio spreman na brze reakcije na tržištu telekomunikacija. 


Pojasnio je i na koji način telekom širi portfelj svojih usluga i i proizvoda, kako bi se osigurali dodatni izvori prihoda koji kompenziraju smanjeno korištenje „tradicionalnih“ telekom usluga te koja je budućnost ICT usluga u ponudi telekoma (IoT, Data Mining, Big Data). 


Naglasio je kako stalni razvoj iziskuje i stalna tehničko-tehnološka unaprjeđenja, koja  su jedan od ključeva napretka kompanije. HT ERONET je intenzivirao procese transformacije i modernizacije kompletne mreže i usluga, tj. ušao u cjelovitu poslovnu transformaciju s ciljem implementacija novih naprednih IT i poslovnih sustava. 


U tom smislu, bit će, bez sumnje, predvodnik u smislu agilnosti i fleksibilnosti u prilagodbi očekivanjima korisnika.


Inače, konferencija se nastavlja sutra, a što se tiče HT ERONET-a, planirano  je konferencijsko predavanje Danke Banovića o temi “Firewall as a Service” od 11 sati, dok će, za medije, prezentaciju aktivnosti HT ERONET-a imati član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk  od 12.20 sati. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO