17.09.18 u 14:09

DS 3 CROSSBACK

Ikona High-Tech stila

Skulpturalnog stila i jedinstvenih proporcija, ekskluzivnih inovacija i jedinstvene izrade, 100 % električna izvedba E-TENSE, DS 3 CROSSBACK pomiče granice. Njegova potpuno nova tehnologijska platforma mu otvara nove horizonte kako tehničke tako i stilističke. 

Istovremeno automobil za grad i duga putovanja, DS 3 CROSSBACK se igra s konvencijama i izabire spektakularne tehnologije: svjetla DS MATRIX LED VISION, ručice vrata na uvlačenje, digitalna instrumentalna ploča…Avangardna koja ide uz bogatu sigurnosnu opremu, pomoći u vožnji uključujući autonomnu vožnju od razine 2, koja ima udobnost i akustiku bez presedana.


Elegantan i atraktivan, DS 3 Crossback će privući kupce koji traže najnoviju tehnologiju, SUV koji je istovremeno dinamičan i ima stila.

DS 3 CROSSBACK savršeno se uklapa u drugu generaciju DS: tehnološko vodstvo i jedinstvena profinjenost. S DS3 CROSSBACK, DS Automobiles piše novo poglavlje u svojoj povijesti: elektrifikaciju. U svojoj izvedbi E-TENSE, DS 3 CROSSBACK je 100 % električan, bez kompromisa u pogledu stila i performansi." Yves Bonnefont, generalni direktor marke DS Automobiles


 « DS 3 CROSSBACK nudi novo i jedinstveno automobilsko iskustvo u skladu s izvanrednim performansama DS7 CROSSBACK. Svi sastojci su sjedinjeni kako bi zaveli i zadržali zahtjevne kupce koji ne žele žrtvovati veličinu i kompaktnosti. Ljubitelji prekrasnih stvari su zavedeni njegovom skulpturalnim dizajnom, kreativnošću interijera i brigom do najsitnijih detalja. I avangardna tehnologija omogućit će kupcima iskustvo vožnje koja ostavlja dojam udobnosti, ugodnog boravka u vozilu, bezbrižnosti i užitka na svim vrstama putovanja ili korištenja i kad se radi o termičkom 100 % električnom motoru. DS 3 je koncentrat marke DS: od profinjenosti do tehnologije u kompaktnoj karoseriji. Označava odlučujuću fazu u primjeni i rastu marke DS Automobiles.“ Eric Apode, direktor proizvoda DS Automobile

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO