07.12.17 u 10:52

ASTRO

Horoskopski znaci koji u decembru trebaju izbjegavati veze

Iako njihova srca možda žele drugačije, ipak bi bilo najbolje da se strpe do druge polovine januara 2018. godine da uplove u novu emotivnu priču.Strijelac


Ovaj mjesec je period kada će mnogi pripadnici znaka Strijelca da pokrenu sami sebe na bolje, jer će imati dobru energiju na svim životnim poljima. Bilo bi dobro da svi slobodni Strijelčevi ne ulaze u nove veze do kraja godine već da takav plan, ako ga imaju, ostave za drugu polovinu januara 2018. godine.


Oni koji su zauzeti, tražit će još više pažnje od partnera, te će da pokazuju veliki stepen ljubomore.


Jarac


Ovo je značajan mjesec za Jarčeve, jer će njihova planeta Saturn konačno ući u njihov znak. Kada su emocije i ljubav u pitanju, mnogo toga će im sada biti u drugom planu, jer će Jarčevi biti sami sebi dovoljni. Osjetit će da se opet vraćaju sami sebi i to na jedan vrlo čudan način, bez mnogo drame i premišljanja.


Zbog svega toga im se ne savjetuje da bilo što novo počinju ili da nešto staro prekidaju već umjesto toga neka mnogo više pažnje posvete samim sebi i rješavanju ličnih planova.


Vodolija


Za Vodolije ovo je period kada će morati da se vrate na stvari koje nisu riješili ranije po pitanju ljubavi. To se odnosi na proteklo ljeto kada nisu uspjeli do kraja da definiraju šta žele od suprotne strane, već su tako samo stvorili jako neprijatnu situaciju sa partnerom.


Slobodne Vodolije imaju samo nastavak nekog komuniciranja, ali ne i početak neke ljubavne veze. Nije im sada vrijeme da nešto novo započinju, a tek krajem januara moći će da računaju na neki konkretni potez od strane drage osobe.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO