08.02.19 u 10:35

ASTRO

Horoskopske kombinacije koje funkcioniraju jako teško

U nastavku su horoskopske kombinacije koje, nažalost, baš nikada neće funkcionirati...


Ovan nikako s Jarcem

Ovnovi krše pravila, Jarci ih postavljaju. Kako mislite da to može uspjeti? Jedino u čemu se slažete je posao – oboje žudite za uspjehom, ali kada je u pitanju spontanost, koja je najvažnija za kvalitetnu vezu, jednostavno ne funkcionirate.

Bik nikako s Vodenjakom

To što dijelite zajednički interes prema šampanjcu i francuskim čokoladicama ne znači da ćete se slagati na svim životnim poljima, a posebno ne onim najvažnijim. Vodenjak je hodajući paradoks logike i inata, a Bik je preveliki ljubitelj rutine za ovako živahne duše.

Blizanac nikako sa Škorpionom

Da, seksualne igrice ova dva znaka su više nego zabavne, ali osim igre zapravo nemate ništa zajednčko. Zapravo, vama dvojici je strašno teško bilo što dogovoriti se. Vi ste mislili da je ovo sjajan flert, pa kao hajde da vidim što će se dogoditi', a Škorpion zahtjeva eksluzivnost i vjernost prvog poljupca koju vi niste spremni mu dati..

Rak nikako sa Strijelcem

Divlji Strijelac ulijeće u život Raka poput tornada i nekada vam je takva energija više nego potrebna. Ali, ubrzo Rak postaje anksiozan u društvu Strijelca. Rak je osjetljiva duša kojoj šale jednog Strijelca neće uvijek biti tako smiješne, zatim nikada nećete razumjeti Strijelčevo nemanje potrebe za stvaranjem obitelji i smirivanjem.

Lav nikako sa Ribama


Sanjive Ribe privlače egocentričnog Lava. Zajedno dostižu visine čuvenog sedmog neba, ali ubrzo tresnu o zemlju nikad jače. Promjene raspoloženja jedne Ribe nikako neće odgovarati Lavu. Zašto? Pa, kada Riba upadne u jednu od svojih minus faza, Lav se neće moći pomiri s tim da zaista postoji netko tko ignorira njegove poruke i uopće postojanje.

Djevica nikako s Vagom


Prvih par sastanaka će biti prava magija!  Ako ih uopće dogovorite. Djevica voli preciznost i točnost, a Vaga baš i ne. Prije nego što se opustite vi morate znati da vaša veza ide negdje, a Vage se jedva mogu dogovoriti za večeru. Također, odbijaju se brzo vezati za neku osobu. Djevica za to nema strpljenja.

Strijelac nikako s Rakom

Kulturni Europejci, kakvi su Rakovi, sjajan su odabir za Strijelca, ali u krugu prijatelja – ne ljubavnika! Sve kreće nizbrdo kad se Rak odluči preseliti kod vas poslje tri dana veze i šalje sentimentalne poruke koje momenatalno aktiviraju sve alarme u potrazi za slobodom.

Jarac nikako s Ovnom


Ovan je najnezreliji znak u Zodijaku. Osim ako ne tražite sponzora, ova kombinacija je ubojica svakog budžeta. Čak iako oboje zarađujete, Ovan neće imati problem trošiti vaš teško zarađeni novac bez problema. A to već unosi kaos u život jednog Jarca!

Vodenjak nikako s Bikom


Koliko god da se divite njegovoj romantičnosti i potrebi za uživanjem u životu, poslje tri dana sve vam to postaje dosadno. Nije vam jasno zašto Bikovi moraju čuti „volim te“ u svakoj poruci ili zašto odjednom postaju nesigurni kada ste u društvu prijatelja bez njega. Potpuno drugačiji sustav vrijednosti koji na kraju ubijaju vezu.

Ribe nikako s Lavovima

Drage sanjalice, i vi ćete kao i svi znakovi Zodijaka pasti na ekstravagantne geste Lavova, a jedno piće ćete pretvoriti u četrdesetosmosatni maraton. Vaša želja da zaronite u duboke vode osobnosti Lava nažalost neće se završiti dobro. Ne voli Lav kada bilo tko zadire u njegovu dušu, a posebno ne u emocije, koje ponosno krije od ostalih.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO