20.09.16 u 10:15

Holivudski glumac s A liste je pedofil koji je 80-ih godina silovao dječju zvijezdu

Radar Online, koji je prošle godine prvi razotkrio  da zvijezda serije Dva i pol muškarca Charlie Sheen boluje od HIV-a, što je on ubrzo i sam priznao, opet je uzburkao holivudske krugove. Naime, spomenuti portal sada piše da je jedna od najvećih holivudskih zvijezda, najprepoznatljivijih lica i miljenik publike zapravo pedofil koji je 80-ih godina silovao pokojnog glumca Coreya Haima.

Pišu također da je riječ o osobi koja se predstavlja kao porodični čovjek, ali da je riječ o seksualnom predatoru koji za svoj zločin nikada nije platio. Kako navodi Radar Online, priča o njegovom životu u Hollywoodu je javna tajna, ali njegovo ime ipak nisu naveli. Dodali su samo da ima djecu i da se nikad javno nije izjasnio kao homoseksualac. Istraga o događaju u koji su upleteni Corey Feldman i Corey Haim trajala je četiri godine.


- O ovoj prljavoj tajni u Hollywoodu se sve zna - rekao je izvor za Radar Online.


- Taj čovjek je prevario Coreya Haima. On je tada bio ranjiv, 'pao' je na tu osobu. Vjerovao mu je kao i ostale žrtve, bio je uvjeren da je zaljubljen u svog zlostavljača. Bio je zbunjen s cijelom situacijom pa je bio siguran da je tu riječ o ljubavi - dodao je izvor.


Haim je o zlostavljanju u Hollywoodu progovorio nedugo prije nego što je preminuo, no ni Haim ni Feldman nisu željeli reći ko je zlostavljač zbog straha od tužbe i za vlastiti ugled. Kako piše radar Online, Haim je prije nego što je preminuo prijateljima samo povjerio da ga je zvijezda s A liste zlostavljala kako na setovima, tako i izvan njih, u prikolicama na snimanjima i zabavama koje su pohodili i ostali glumci s A liste.


Izvori su za Radar Online također potvrdili da su ove tvrdnje istinite i vjerodostojne. Corey Haim bio je dječja zvijezda 80-ih godina, a preminuo je 2010. godine od posljedica predoziranja. Imao je samo 38 godina. Da su navodi Radar Onlinea istiniti može se naslutiti prema memoarima njegovog kolege Coreya Feldmana koji su objavljeni 2013. godine, a u kojima je Feldman progovorio o seksualnom zlostavljanju koje su on i Haim doživjeli na početku karijere.


Feldman je tada tvrdio da je Corey silovan kad je imao samo 11 godina te da se kao i mnoge žrtve zbog svega okrenuo drogama kako bi pobjegao od tereta srama. Obojica su se godinama borila s ovisnošću, a Feldman je 1990. uhapšen zbog posjedovanja heroina. Dok se Feldman uspio othrvati raznim porocima, Haimu to nažalost nije uspjelo. Feldman je još 2011. godine rekao da je neimenovani holivudski mogul kriv za Haimovu smrt te da je pedofilija i dan danas najveća i najmračnija tajna Hollywooda.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO