15.04.20 u 12:45

HELL CLASSIC+

Hell Energy svojim potrošačima besplatno pruža vitamine C i D

Jedan od najvećih svjetskih proizvođača energetskih napitaka dodatno je uložio nekoliko milijardi forinti kako bi obogatio svoj proizvod Classic sa 500 mg vitamina C, kao i vitaminom D.

HELL ENERGY je efikasno stavio u pogon svoju tvornicu za punjenje kako bi se odmah proizveo novi  Classic+, te kako bi se energetski napitak, koji je sada obogaćen dodatnim vitaminima, učinio dostupnim ljudima što je prije moguće. „Vitamini C i D su trenutno deficitarni na mnogim mjestima, a u mnogim slučajevima cijene su porasle. HELL ENERGY  Classic+ prodavat ćemo po uobičajenoj cijeni, tako da će naši potrošači dobiti dva važna vitamina koji podržavaju normalnu funkciju imunološkog sistema bez dodatnog plaćanja“, rekao je Péter Pantl, međunarodni direktor za komunikacije i marketing za HELL ENERGY.KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO