28.08.20 u 12:30

MODA & STIL

Goodyear ulazi u svijet luksuznih satova

Ekskluzivna kolekcija luksuznih satova zanimljiva je prekretnica u Goodyearovoj bogatoj takmičarskoj istoriji prožetoj brojnim uspjesima.

Nakon uspješnoga povratka u međunarodnu takmičarsku arenu i ulaska u e-sport Goodyear sada prodire i u svijet luksuznih satova. Prigodom nedavnoga sklapanja ugovora o suradnji s ekipom Algarve Pro Racing potpisan je i licencijski ugovor s tvrtkom B.R.M. Chronographes.

U sklopu novonastaloga partnerstva francuski proizvođač elitnih satova kreirao je ekskluzivnu kolekciju u ograničenom izdanju koja odražava Goodyearov pobjednički karakter i njegovu neograničenu predanost motosportu.

Ekskluzivna kolekcija luksuznih satova zanimljiva je prekretnica u Goodyearovoj bogatoj takmičarskoj istoriji prožetoj brojnim uspjesima. Upravo je ona imala najvažniju ulogu u oblikovanju satova; naime, njihov dizajn nadahnula je inačica Goodyearova retro oslikavanja vozila na takmičenjima. To će oslikavanje istodobno krasiti i trkačka vozila Algarve Pro Racing na utrkama europske serije Le Mans u sezoni 2020.

Satovi se odlikuju izuzetno izdržljivim kućištem od nehrđajućeg čelika koji stilski dopunjuje remen s dvostrukim bijelim šavom.

Goodyearov logotip elegantno je smješten na bijeli brojčanik s crnim kazaljkama, a krasi ga i krunica koja svojim oblikom podsjeća na Goodyearovu gumu. Dodatni element koji je nadahnut svijetom motosporta staklena je stražnja strana kroz koju se može vidjeti rad mehanizma, a čitav izgled zaokružuje kronograf s crnim tahimetrom i bijelim kazaljkama.

Ekskluzivna kolekcija u ograničenoj seriji koju osim dviju inačica ručnih satova dopunjuje i stolni sat od rujna će biti dostupna na odabranim prodajnim mjestima i internetu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO