22.06.18 u 17:53

UŽIVANJE

Glamping Olimia Adria Village nositelj oznake World of Glamping

U Termama Olimia predstavljena je oznaka World of Glamping, prva takva u svijetu kojom se regulira i kategorizira brzorastući segment luksuznog kampiranja u Sloveniji.

Glamping Olimia Adria Village dobio je oznaku World of Glamping kojom se u susjednoj Sloveniji uvodi regulacija i kategorizacija pružatelja usluga glampinga na temelju jasnih i transparentnih kriterija. Riječ je o prvoj takvoj oznaci u svijetu kojoj je cilj da postane globalni brend, a za sada je imaju dva slovenska luksuzna kampa. Osim što bi World of Glamping bio promotivna i savjetodavna platforma za certificirane članove iz čitavog svijeta, dodjeljivala bi se godišnja nagrada najboljima.

„Iznimna nam je čast što smo među prvima u svijetu dobili oznaku World of Glamping. To je svakako još jedan dokaz da smo stalnim ulaganjem u modernu i kvalitetnu turističku infrastrukturu na pravome putu. Naš uspjeh prepoznali su i naši gosti koji nam se uvijek vraćaju. Glamping Olimia Adria Village u Termama Olima posebno je odredište smješteno iznad termalnih izvora  i okruženo zelenilom. Dodanu vrijednost svakako mu daje snaga ljekovite termalne vode, u kojoj naši gosti mogu uživati na svakom koraku - mogu je piti, kupati se u njoj u vlastitom bazenu ispred šatora ili u bazenima Terma Olimia. U Glamping Olimia Adria Villageu uživate u miru i tišini, a opet ste dovoljno blizu i Wellnessu Orhidelia, koji je devetu godinu proglašen najboljim wellnessom Slovenije i Aqualuna Termalnom Parku, koji nudi zabavu za sve generacije", istaknuo je Vasja Čretnik, direktor prodaje i marketinga Terma Olimia.

S 20 suvremeno opremljenih luksuznih šatora za dvije ili četiri osobe, Glamping Olimia Adria Village gostima omogućava dodir s prirodom  u kombinaciji s vrhunskom wellness ponudom Terma Olimia. Prirodni, ekološki materijali, luksuzni bazeni ispred šatora međusobno spojeni u rijeku s termalnom vodom koja se dezinficira himalajskom soli, posebna parkovna arhitektura, atraktivni zajednički prostori - s jedne strane daju dozu prestiža, a s druge naglasak na održivom razvoju i očuvanju prirode.

Više pogledajte OVDJE

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO