06.04.16 u 08:45

Gdje žene više vole muškarce- u krevetu ili u kuhinji

Novi trendovi su definitivno zapuhali, pa evo informacije koju svaki frajer treba znati - 90 posto žena više voli da im skuhate finu klopu nego da im donesete cvijeće. 

Muškarci koji imaju određene kulinarske vještine vjerojatno će nakon ovoga članka shvatiti da su im se sva ona zagorena jela isplatila, jer su postali tražena roba. Naime, u zanimljivom istraživanju više od polovine ispitanica rekle su da više voli muškarce u kuhinji nego u spavaćoj sobi.


Štaviše, promijenile su se i romantične ideje, pa je tako čak 90 posto žena izjavilo da im je draže kad im dragi skuha večeru nego kad im donese cvijeće, a sveukupno je čak više od tri četvrtine žena impresionirano kad muškarac zna svoj posao u kuhinji. Jednakon tako, ženama je puno draže kad frajeri rade klasične kućanske poslove, dok im ona stara shema "ja sam majstor u svojoj kući" nije više niti najmanje privlačna. 


Sve u svemu, momci, morat ćete malo presložiti prioritete. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO