08.09.20 u 14:39

KORAK BLIŽE SPAJANJU

Facebook i Instagram testiraju novu opciju

Kako ćete da razlikujete Instagram i Facebook storije? Prosto je - Facebook story imaće plavi okvir, a Instagram narandžasti.

Korisnici društvene mreže Instagram već neko vrijeme mogu da djele svoje storije i na svom Facebook nalogu. Sada je učinjen još jedan korak ka spajanju ove dvije platforme.

Neki korisnici su primijetili da, listajući Facebook, mogu da vide i Instagram storije svojih prijatelja. Ovo je nova funkcija koja je za sada ograničena na mali broj ljudi kako bi bila testirana, ali ako se pokaže korisnom, mogla bi da bude dostupna svima, piše Engadget.

Kako ćete da razlikujete Instagram i Facebook storije? Prosto je – Facebook story imaće plavi okvir, a Instagram narandžasti.

Što se privatnosti tiče, Facebook je naglasio da nema potrebe za brigom, jer i dalje samo oni koji mogu da vide vaš story na Instagramu, mogu to i sa “Fejsa”, a pritom moraju i da uključe ručno ovu opciju. Oni koji vas ne prate na Instagramu, dakle, ne mogu da vide storije nigdje.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO