20.09.16 u 15:15

Šest situacija u kojima će frajer odbiti seks

Nije istina da muškarci baš nikada ne odbijaju seks.

1. Previše pričanja tokom predigre


I pritom ne mislimo na dirty talk, koji muškarci vole, nego na pričanje o svemu i svačemu, što nema veze s onim što se trenutno događa - vašim roditeljima, poslu, kolegici koja vas je naživcirala i slično. Predigra je ono što vodi do prave akcije, a brbljanje ju uništava, što znači da nikad nećete doći do glavnog djela, barem ne ako pitate mušku populaciju.   


2. Pričanje o bivšem   


On je potpuno svjestan kako imate ljubavnu i seksualnu prošlost, no zadnje što želi slušati prije seksa, su priče o vašem bivšem. A ako baš imate potrebu razgovarati o bivšem, onda to nipošto nemojte raditi prije seksa. No, bilo bi najbolje da uopće nemate potrebu pričati o tome.   


3. Izgledate nezainteresirano   


Dali ste mu zeleno svjetlo za akciju, no samo zato kako vam ne bi prigovarao. Drugim riječima, ne da vam se, ali ga ne želite povrijediti. No, ako ste već rekli "da", onda stvarno nije u redu da mu na sve moguće načine pokazujete kako bi rađe spavali, nego vodili ljubav s njim. A vjerujte nam, on to vidi.    


4. Vi ste pijani, on je trijezan   


Kada ste oboje pripiti, ništa ne izgleda čudno. Kada ste vi pripiti, a on trijezan, neke bi stvari koje se vama ne čine čudnima, njemu mogle biti jako smiješne i - čudne. Kao npr. kada pokušavate namjestiti sexy izraz lica, koji nije nimalo sexy ili kada počnete zavodljivo se vrpoljiti, ali vas zeza ravnoteža. Možda ipak neki drugi put ili pričekajte da i on nešto popije.   


5. Nije shvatio vaše seksi signale   


A ako je to slučaj, muškarci jednoglasno poručuju - recite nam jasno i glasno šta želite, bez srama, jer ponekad nam promaknu i očite stvari. Nemojte se samo povući pa razmišljati zašto nismo htjeli seks.   


6. Pod velikim je stresom   


Nije da vas ne želi, ali trenutno mu je u glavi 100 važnijih stvari te jednostavno nije raspoložen za seks. Šta god mu uzrokuje stres, on radi na tome da to riješi, a onda će vam pokazati koliko vas želi.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO