13.07.19 u 21:43

EH, DA :)

Žene očekuju baš ovo od muškarca na prvom sastanku

Trema i uzbuđenje zbog prvog sastanka sa osobom koja vam se sviđa su normalni.
Ipak, ako im dopustite da ovladaju vašim ponašanjem, taj prvi sastanak mogao bi vrlo lako da preraste u pravu katastrofu i da postane vaš posljednji dejt.


Iako muškarci često naglašavaju da su žene previše komplikovane i da nikad ne znaju šta tačno žele, pripadnice nježnijeg pola tvrde da to uopšte nije tako i da je problem u tome što muškarci ne obraćaju pažnju na ono što im one govore.

Zato su korisnice Reddita, umesto da se bave ovom raspravom bez kraja, ponudile nekoliko savjeta šta bi to muškarci trebalo da urade na prvom sastanku kako bi ih zadivili. Men's Health je izdvojio neke od njih:

“Sjetio se sitnica o kojima sam govorila, čak i onih na koje sam sama zaboravila. Takođe, pisao mi je odmah nakon izlaska. Rekao je da zna da sam tek izašla iz jedne veze i da mi je potrebno vrijeme za sebe, da ne želi da radi ništa što je izvan moje zone komfora, ali da bi volio da me vidi opet”, ispričala je jedna žena svoje iskustvo.

Ako nju pitate, dobitna je kombinacija upravo to što je pokazao da je sluša, kao i da poštuje njene osjećaje.

“Ne igrajte igrice. Ako vam se izlazak svidio, odmah poslije pitajte za sljedeći. Volim kada me muškarci pitaju da li sam sigurno stigla kući i da li je sve u redu”, dodala je jedna od korisnica Reddita i zaključila kako to pokazuje da osoba sa kojom ste bili na dejtu i dalje misli na vas.

Druge dame su se složile kako su “toplo-hladne” igrice apsolutno nepotrebne i da je puno bolje odmah pokazati da ste uživali na sastanku i da se radujete sljedećem. Naravno, ako je stvarno tako.

Iako većina vjeruje da žene padaju isključivo na muškarce pune samopouzdanja, one su priznale da im je ustvari simpatično da primijete malu dozu treme.

U svakom slučaju, zajednički zaključak ovih dama je bio da žele da osjete kako partner brine o njihovim osjećajima i stavovima, i da se trudi da zapamti njima bitne stvari.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO