24.09.16 u 11:41

''Dobar dečko'' vs. dobar dečko: Znaš li prepoznati razliku

Dobri dečki toliko su rijetka pojava da većina nas ne bi više znala ni prepoznati jednog pravog, istinski dobrog dečka, a još manje onog koji samo glumi da je dobar.

DOBRI dečki su, barem nam se tako čini, izumiruća vrsta. Prema ovim stvarima možeš vidjeti je li tvoj dečko stvarno dobar ili samo glumi da jest:


Šta će reći kad ON nema vremena   


"Dobar dečko": Otkazat će tvoje planove i reći da mu je žao, ali bit će sasvim jasno da je samo čekao da mu uleti nešto bolje.   


Dobar dečko: Nikad neće otkazati vaše planove ako je uletilo nešto bolje jer za njega ne postoji bolja stvar od vaših planova.  


Šta će reći kad TI nemaš vremena   


"Dobar dečko": Nabijat će ti grižnju savjesti i govoriti kako bi ON uvijek našao vremena za tebe.   


Dobar dečko: Neće biti najsretniji na svijetu što se nećete vidjeti ali će te pokušati oraspoložiti i dati ti do znanja da shvaća da si zaposlena.  


Šta će reći o bivšoj   


"Dobar dečko": Sve najgore, a onda će brzo naglasiti da ne voli tako pričati o drugima, ali da u njenom slučaju mora.   


Dobar dečko: Ne nužno sve najbolje, ali bivša je iza njega i ne želi pričati o njoj - ni dobro, ni loše, pogotovo ne pred tobom.   


Šta će reći o sebi


"Dobar dečko": "Ja sam ti dobar dečko, znaš".   


Dobar dečko: Pokazat će da je dobar dečko, neće o tome pričati.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO