07.03.19 u 22:26

U SARAJEVU OTVOREN NAJSAVREMENIJI ERONET CENTAR U BIH

Digitalna kompanija za digitalno doba

U prisustvu velikog broja gostiju, u Sarajevu je, na prigodnoj svečanosti, otvoren novi ERONET centar. Riječ je o najsavremenijem telekomunikacijskom centru u BiH.

Time je nastavljen projekt osavremenjivanja prodajne mreže ovog operatera.

Prisutnima se obratio član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk, koji je, otvarajući centar, između ostaloga, istaknuo:

„U skladu sa sloganom – Digitalna kompanija za digitalno doba, stalnim tehnološkim izazovima i svakodnevnim promjenama, ERONET je svoj centar u Sarajevu u potpunosti digitalizirao i prilagodio današnjim trendovima.

Cjelokupni portfelj standardnih usluga u privatnom i poslovnom segmentu, uz nove tehnologije, ICT rješenja, vrhunske uređaje, dostupni su vam ovdje, u modernom digitalnom okruženju“.

Svečanosti je prisustvovao i federalni ministar prometa i veza Denis Lasić koji je čestitao HT ERONET-u na novome prodajnom prostoru te izrazio zadovoljstvo što ova kompanija čvrsto ide ukorak s ubrzanim tehnološkim promjenama i digitalizacijom koju nameće savremeno doba.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, istaknuo je: „HT ERONET spreman je odgovoriti na sve tehnološke izazove koje sa sobom nosi savremeno doba. Smatramo da će upravo naša kompanija biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena koje vode ubrzanom razvoju cijele regije.“

Nakon svečanog otvaranja, priređena je i promocija novoga Samsungova S10 uređaja, nove usluge Fleet Management, a zahvaljujući partneru HT ERONET-a Ericssonu Nikoli Tesli, posjetitelji su mogli isprobati vrhunski 4G VR Gaming (Virtual Reality) Experience i saznati nešto više o Smart City tehnologiji budućnosti. ERONET centar nalazi se u Ul. Valtera Perića 1 (bivši hotel Zagreb).

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO