26.07.18 u 09:40

PROFESIONALCI ODABRALI

Dacia Duster ponosni partner GSS-a, vatrogasaca i CZ

Najprodavaniji terenac na bh. tržištu Dacia Duster, po uzoru na saradnju  sa ostalim spasilačkim službama u regiji, postao je ponosni partner u službi GSS-a, odnosno Profesionalne vatrogasne jedinice Kantonalne uprave Civilne zaštite. Duster je izuzetno zahvalan, vješt i sposoban terenac, koji ne posustaje ni na najtežim terenima zahtjevne konfiguracije  bh. terena, često u teškim vremenskim uslovima.

Dacia i Guma M iznova pokazuju temeljna načela kompanija koja se temelje na društveno-odgovornom pristupu i brizi o zaštiti ljudskih života. Lider tržišta terenaca u BiH, Dacia Duster, ponosni je partner u službi Gorske službe spašavanja, odnosno  Profesionalne vatrogasne jedinice Kantonalne uprave Civilne zaštite , koji primarno djeluju na teritoriju kantona Sarajevo, ali po potrebi i ostatku BiH, pa čak ostvaruju saradnju sa regijom, jer kako spasioci konstatno ističu kada se dogodi nesreća granice ne postoje.


Ključeve novog Dustera uručio je Jasenko Delić, direktor Guma M koncesije Sarajevo, a tom prilikom je izjavio: ‘’Novi Duster diše punim plućima što je podloga zahtjevnija. Svojom jednostavnom građom i robusnošću omogućava lako manevrisanje na svakoj podlozi.’’


Akcije zaštite i spašavanja ne trebaju filmske junake, već pouzdane partnere koji će se beskompromisno suočiti sa najtežim izazovima. Za zaštitne i spasilačke akcije svih nivoa s kojima ove službe djeluju, Dacia Duster je izuzetno zahvalan, vješt i sposoban terenac, koji ne posustaje ni na najtežim terenima zahtjevne konfiguracije  bosanskohercegovačkih terena, često u teškim vremenskim uslovima.  


‘’Zahvalan sam Daciji i Gumi M što su prepoznali naše potrebe i podržali naš mukotrpni rad. Vjerujem da će Duster svojim dokazanim sposobnostima u teškim uslovima potvrditi svoj pedigre i olakšati nam djelovanje na terenu’’, zaključio je direktor Civilne zaštite KS Samir Džihić.


Dacia Duster je s drugom generacijom ostao pravi terenac. Ipak, novi dizajn i osvježena unutrašnjost sa modernim tehnološkim dodacima čine ga još većim pustolovom, koji se svojom robusnošću jednako prilagođava kako van asfalta, tako i na njemu. S primamljivom startnom cijenom od 24.600 KM i nenadmašnom garancijom od 7 godina / 100.000 km, Duster s prepoznatljivim adutima drži zaključanom lidersku poziciju u prodaji terenskih vozila u BiH.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO