12.01.18 u 11:55

NOVI KOMPAKTNI SUV CITROËN C3 AIRCROSS

CITROËN JAČA SVOJ MEĐUNARODNI POHOD NA TRŽIŠTE SUV-ova

Nakon otkrivanja modela C5 Aircross, CITROËN jača svoj međunarodni pohod na područje SUV-ova i predstavlja Novi C3 Aircross, kompaktni SUV „nove generacije” i snažnog karaktera. Njegov jedinstveni oblik i izdašni obujam daju mu snažan i svjež stav. Osobnost vozila ojačana je velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja. Taj SUV nadahnut je zahtjevima kupaca, tako da je „people minded”, odnosno po mjeri čovjeka, odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru.

Nakon novog modela C5 Aircross, SUV iz segmenta C predstavljen prošlog travnja na Šangajskom salonu, pohod SUV-ova marke CITROËN ubrzava se 2017. na međunarodnoj razini. Marka danas predstavlja Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross, spreman za osvajanje segmenta koji se od 2012. do 2016. upeterostručio u Europi i u svijetu. SUV-ovi osmišljeni tako da budu „people minded”, nadahnuti su kupcima te se od samog dizajniranja prilagođavaju njihovim doživljajem automobila te njihovom željom za svijetom automobila ispunjenim optimizmom i druženjem. „Nova generacija” SUV-ova koji vanjskom stilu daju zaštitnički karakter, odlikuju se privlačnošću drukčije, energične osobnosti i čine novi uzor u pogledu udobnosti, praktičnosti i ugodnog boravka u automobilu. Dokaz su čitavog znanja i umijeća Marke u području dizajna, uređenja kabine i zadovoljstva.


Novi C3 Aircross nadahnut je konceptnim automobilom C-Aircross predstavljenim na Ženevskom salonu 2017. i utjelovljuje stilska obilježja marke CITROËN te unosi dašak svježine u svijet kompaktnih SUV-ova. Izvana se ističe jedinstvenim oblikom i ponudom personalizacije bez premca, koji mu daju odvažan stav. Iznutra se odlikuje inovativnom udobnošću u znaku marke CITROËN proizašlom iz programa Citroën Advanced Comfort®, osobito za još veću prostranost, modularnost i osvijetljenost. Novi C3 Aircross uklapa se u suvremen način života, umrežen je i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život u gradu kao i na otvorenoj cesti. Jednostavno rečeno, to je SUV stvoren za kupce koji su ljubitelji stila, zadovoljstva i bijega iz svakodnevice u potrazi za novim iskustvima. 

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross ističe se u svijetu SUV-ova brojnim značajkama.


SUV SNAŽNOG KARAKTERA I VELIKIH MOGUĆNOSTI PERSONALIZACIJE 


Novi Citroën C3 Aircross kompaktni je SUV duljine 4,15 m koji se ističe snažnim, originalnim i svježim stavom. Jedinstvenog je oblika karakterističnog za nove modele marke CITROËN i diči se svim atributima robusnog i sigurnog SUV-a: povišenim podvozjem i povišenim vozačevim mjestom, zaštitnim oblogama odbojnika sprijeda i straga, velikim kotačima i oblogama odbojnika. Njegova silueta izdašnih oblika i naglašena snažnim grafičkim potpisima kao što su obojeni elementi na krovnim nosačima i stražnja trokutasta stakla s efektom žaluzina. C3 Aircross ističe se svojom ponudom personalizacije bez premca, sastavljenom od 85 kombinacija vanjskog izgleda, uz 4 boje krova za dvobojne izvedbe i 4 paketa boja, kao i 5 vrlo različitih kombinacija unutarnjeg uređenja. Dizajn kabine horizontalnih linija ističe prostor dostupan u kabini i naglašava sigurnost. Upravljač modela C3 Aircross također je u stilu SUV-a te pokazuje njegova vozna svojstva. C3 Aircross okretan je u gradu zbog svoje kompaktnosti i spreman na bijeg iz svakodnevice zahvaljujući sustavu Grip Control® uz Hill Assist Descent, te je za njega dostupna široka gama štedljivih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora.


NAJPROSTRANIJI I NAJMODULARNIJI KOMPAKTNI SUV U SEGMENTU


Program Citroën Advanced Comfort®, koji naglašava pozornost posvećenu zadovoljstvu tijela i duha u automobilu, označava praktičnost i velik obujam tog kompaktnog SUV-a „nove generacije”. Novi C3 Aircross, inventivno je oblikovan i kompaktan SUV, jednostavan za upotrebu u svakodnevici, bez kompromisa u pogledu udobnosti i funkcionalnosti. Nudi široka i udobna sjedala te se ističe izvrsnom prostornošću (većom visinom ispod krova, izdašnim prostorom za noge), modularnošću bez premca (kliznom klupom od 2 zasebna dijela, sklapanjem suvozačevog sjedala za tovarnu duljinu od 2,40 m) i iznimnim obujmom prtljažnika (410 litara, što se može povećati do 520 litara). Zadovoljstvo boravka u automobilu znači i užitak u kabini okupanoj svjetlošću zahvaljujući velikom ostakljenom panoramskom krovnom otvoru. U korak s vremenom, C3 Aircross opremljen je domišljatim pretincima, koji obuhvaćaju mogućnost bežičnog punjenja pametnog telefona na središnjoj konzoli, te nudi sveobuhvatnu gamu sustava pomoći u vožnji kao što su head-up zaslon, Active Safety Brake, automatsko uključivanje dugih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine te korisne tehnologije za svakodnevnu upotrebu, na primjer Park Assist ili CITROËN Connect Nav.


„Nakon novog modela C5 Aircross, SUV-a iz segmenta C predstavljenog u Šangaju, međunarodni pohod marke CITROËN na tržište SUV-ova ubrzan je drugim SUV-om. Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross predstavljen je danas u Parizu, a u Europi će se pustiti u prodaju do kraja godine. Taj SUV, koji je vrlo „people minded”, utjelovljuje čitavo znanje i umijeće marke CITROËN u pogledu prostranosti kabine, modularnosti i udobnosti te se ističe svojim jedinstvenim oblikom segmenta B-SUV. Naglašeno je i drukčije stanje duha, sigurnost i bijeg iz svakodnevice, u skladu s očekivanjima suvremenih kupaca”. Linda Jackson, generalna direktorica marke CITROËN


Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross okretan je u gradu, ali je dobro prilagođen svim podlogama za lak bijeg iz svakodnevice, tako da odgovara zahtjevima suvremenog načina života. Uz velike mogućnosti personalizacije i usmjerenost prema vozačima automobila i njihovim novim potrebama, taj SUV, koji je vrlo „people minded”, nudi karakter, udobnost i prostranost bez premca. Taj kompaktni SUV „nove generacije” proizvodi se u tvornici u Zaragozi u Španjolskoj.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO