10.08.17 u 15:17

VJEČITI BOSS

Bruce Springsteen na Broadwayu

Nakon što se mjesecima nagađalo, Bruce Springsteen potvrdio je da će ove jeseni debitirati na Broadwayu solo nastupom “Springsteen on Broadway”.

U osam sedmica – od 12. oktobra do 26. novembra – Springsteen će svakog tjedna održati pet nastupa u pozorištu Walter Kerr koje prima 960 posjetilaca.


“Htio sam nastup koji je intiman i osoban. Odabrao sam Broadway jer je prepun starih pozorišta koja savršeno odgovaraju onome što sam zamislio. Na pozornici ću biti samo ja, gitara, klavir, riječi i muzika. Dio nastupa bit će narativne prirode, a dio muzičke”, objašnjava Springsteen.


Upućeniji navode kako će Springsteen čitati dijelove svoje biografije “Born to Run” i prisjećati se zanimljivih zgoda iz života uz ogoljene izvedbe pjesama.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO