14.11.18 u 10:30

POTPUNO OPREMLJEN DACIA SANDERO ZA 17.450 KM

Biran razumom

U prepoznatljivom duhu transparentnosti, Dacia ponovo oduševljava ponudom kojom kupac može biti rahat poput lokuma. Gradski model Sandero uz svoj privlačni dizajn sada nudi i potpunu opremu po nenadmašnoj cijeni od 17.450 KM.

Birate li Daciju za svoj novi automobil, možete biti potpuno sigurni da vozite kvalitetan i pouzdan četverotočkaš velikodušne opreme i transparentnih troškova. Dacia uz poslovičnu politiku robusnih i trajnih automobila, opremljenih pouzdanom tehologijom i bez suvišnih detalja koji kupci u potpunosti ne razumiju, uvijek ima novu magiju za kupce novih automobila koji biraju razumom.


Nakon decenije na tržištu, gradski model Sandero jednako kao i prvog dana oduševljava svježim i privlačnim dizajnom, kompaktnim dimenzijama i udobnošću većih limuzina. Sada u akcijskoj ponudi Sandero iznova oduševljava sa svojom potpunom opremom prilagođenom za kupce koji žele najviše od automobila po razumnoj vrijednosti.


Sandero Essential uz klima uređaj, prednje i bočne zračne jastuke, sistem pomoći u vožnji na uzbrdici (HSA), pomoć protiv proklizavanja pogonskih točkova (ASR) i kontrole stabilnosti vozila (ESP), indikator pritiska u gumama, daljinsko zaključavanje, električne podizače stakala i LED dnevna svjetla, za potpuniji dojam i udobnost u vožnji daruje dodatne opcije poput  kvalitetnijeg radio,CD, MP3, Bluetooth, USB uređaja i prednjih maglenki.


Cijena od 17.450 KM ovako opremljenog modela ostaje u granicama racionalnog te ujedno zadovoljava potrebe i želje kupaca koji dobivaju novi automobil sa garancijom od 3 godine ili 100.000 km. Prilagođeni i niski troškovi održavanja unutar i nakon prestanka tvorničke garancije, te 100-postotna mobilnost u vidu zamjenskog vozila nemaju pravu alternativu na tržištu zbog čega se Sandero nameće kao mudar i krajnje razuman izbor.


Ponuda važi za određeni broj vozila, te uključuje mogućnost zamjene po sistemu ‘’staro za novo’’, bez obzira na marku i tip starog vozila. Detaljne informacije su dostupne u mreži Dacia koncesionara, na Dacia webu www.dacia.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 88 88 0.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO