27.06.18 u 13:51

DONACIJA UDRUŽENJU "SRCE ZA DJECU OBOLJELU OD RAKA U FBIH"

BEKO uz „Srce za djecu“

Kompanija Beko Vas sa ponosom poziva na događaj u sklopu svoje regionalne turneje „Jedi kao šampion“ u okviru koje kompanija podiže svijest o važnosti zdrave i izbalansirane ishrane.

Beko će ovom prilikom uručiti robnu donaciju Udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH“ namijenjenu unapređenju rada ovog Udruženje i kvalitetnijem životu stanara njihove Roditeljske kuće, a također će biti organizovane i brojne sportske i kulinarske radionice za sve posjetioce, kao i vrijedne nagrade za publiku, od 14 do 22h. Uručenje donacije će biti u 17h.


Vrijeme: Subota, 30. jun, 2018. godine sa početkom u 17h

Lokacija: plato ispred BBI Centra, Sarajevo 


Na globalnom nivou, naša platforma „Jedi kao šampion“ ima za cilj da skrene pažnju na važnost zdrave ishrane, posebno u okolnostima kada su poremećaji u ishrani kod djece sve veći problem. Naš cilj je da uspostavljanjem zdravih prehrambenih navika stvorimo čvrstu osnovu za djecu da se hrane zdravo i odrastaju zdravi, i ponosni smo što možemo da kažemo da podržavamo porodice u cijelom svijetu kroz veliku ponudu uređaja sa pametnim i korisnim tehnologijama koje olakšavaju pripremu zdrave hrane.


Nadamo se da ćete nam se pridružiti da podignemo svijest o važnosti zdrave ishrane kod djece.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO